Hammershus fakta

Hammershus – Destination Bornholm

Hammershus er Nordeuropas største borgruin og Bornholms mest besøgte seværdighed. Og det er ikke så underligt, for her kan du virkelig få gang i fantasien og …

Hammershus – Wikipedia, den frie encyklopædi

Hammershus var bygget som en typisk stærk middelalderfæstning, hvor den ene forhindring for eventuelle angribere afløste den anden. Først skulle selve klippen …

Fakta om Hammershus – 123fakta

Fakta om Hammershus på Bornholm – Med historisk tidslinje

Hammershus, en af Danmarks største middelalderlige borgruiner, beliggende nær Hammeren på Nordbornholm. Faktaboks. Etymologi: Navnet Hammershus kendes fra 1200- …

Fakta: Hammershus har været hjemsted for mange grådige magthavere og blev opført i 1200-tallet. Få flere fakta om Hammershus på denne side.

20 ting du ikke vidste om Hammershus og Opalsøen

20 ting du ikke vidste om Hammershus og Opalsøen – Rejsebloggen TeaTougaard.dk

Hammerhus kunne sagtens ligne et lille, hyggeligt hjem, men man skal ikke lade sig narre af dens størrelse – i bryggeritiden bestod Hammershus af to små …

Hurtig og overskuelig informationer og guides til Hammershus og Opalsøen på Bornholm. Gennemførte guides til hele Bornholm på rejsebloggen!

Hammershus Slotsruin – VisitDenmark

Hammershus Slotsruin

Hammershus er Nordeuropas største borgruin og Bornholms mest besøgte seværdighed.

Hammershus på Bornholm – Nordeuropas største borgruin

Hammershus på Bornholm – Nordeuropas største borgruin – Bornholmer.dk

Her får du viden og fakta om Hammershus Slotsruin på Bornholm. Hvad er ruinen, og hvad kan du opleve på Hammershus og i besøgscenteret?

Hammershus – Rundt i Danmark

Hammershus

Hammershus. Læs på Rundt i Danmark om ruinen af en middelalderborgen Hammershus på Nordbornholm – Nordeuropas største borgruin.

Historie – Hammershus – Naturstyrelsen

Historie

Hammershus – Den Store Danske – lex.dk

Hammershus | lex.dk – Den Store Danske

Hammershus, en af Danmarks største middelalderlige borgruiner, beliggende nær Hammeren på Nordbornholm. Borgen var i århundreder af stor betydning for magten i Østersøen og et stridspunkt mellem krone og kirke, men anlæggelsestidspunktet kan ikke fastlægges sikkert, og bygningshistorien er ikke helt klarlagt. Arkæologiske undersøgelser i 2014 har dog sandsynliggjort, at Hammershus blev opført i slutningen af 1200-t.

Historien om Hammershus – Carlsberg Byen

Historien om Hammershus

Det er uvist, hvorfra navnet til det lille hus på Bryggernes Plads kommer fra, men historien om Hammershus går helt tilbage til 1880-81, hvor det blev opført af Carl Jacobsen som en del af Ny Carlsberg Bryggeriet.

Keywords: hammershus fakta, fakta om hammershus